Szórakozás

Soma Mamagésa: A felszabadítás mestere vagyok, ez nem öndicséret, csupán a tapasztalások ténye

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Instagramján adott hangot annak Soma Mamagésa, hogy spiritualitás köré fonódó kurzusai milyen élményt kínálnak a résztvevőknek.

Tizenéve tartok elvonulásokat, több, mint 2 ezer ember járt nálam ez idő alatt. Nem csak megtudtam, de sokszor felszínre is hoztam a legmélyebben lenyomott fájdalmakat, szégyeneket, amiket az elemek, az emberi tudat és lélek, és az égi segítők által gyógyítottam is

– kezdi posztjában, amelyet úgy folytat: „Rengeteg kinyílás, áttörés, sírás, felismerés, nevetés, gyermeki játékosság szemtanúja és gerjesztője voltam. A felszabadítás mestere vagyok. Ez nem öndicséret, csupán a tapasztalások ténye. Az álszerénység önismereti vakfolt”.

Azt írja, a táborozók búcsúzáskor hálálkodnak neki, mert „soha nem sejtett érzéseket és élményeket kaptak”. Úgy fogalmaz, tudja, mikor milyen módszereket kell bevetnie.

Olyanokat ajándékozok meg a transzmunkáim által a kontroll nélküliség állapotával, akik az alváson kívül ezt még soha nem élték meg másban.

Azt írja, nem reklámozni akarja magát, de már csak egy tábora lesz, ahol már most elegen vannak, ugyanakkor hiányozni fog neki ez az egész miliő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Spitzer Gyöngyi (@mamagesa) által megosztott bejegyzés

A művésszel korábban lapunkba is készült interjú:

Kapcsolódó
Soma Mamagésa: Tudatosan készülök a kicsekkolásra, hogy gyönyörű legyen majd
Interjú energiák áramlásáról, belső hangról és arról, milyen lesz majd életünk végén a távozás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik