Szórakozás

„Nem olyan jó a pornózás, mint azt sokan hiszik”

Futballistaként nem aratott sikereket Damian Oliver, négy éve felnőttfilmesként dolgozik.

Felnőttfilmes karrierjéről mesélt egy podcastban Damian Oliver, a focistából lett pornós.

Olivernek meglehetősen változatos volt az élete, futballistaként próbálkozott a Crystal Palace-nál, de volt szobafestő, és egy kis ideig már börtönben is csücsült – írja a LADbible.

Négy éve felnőttfilmesként dolgozik, erről mesélt a műsorban, például a legelső forgatásáról, amit „meglehetősen szörnyű élményként” írt le.

Elmondása szerint az operatőr egy ijesztő látványt nyújtó „nagydarab kopasz ír” volt, és Olivernek bizony nem volt könnyű feladat elővennie a forgatáshoz nélkülözhetetlen testrészét. Azt mondja, a szituáció miatt merevedési problémák léptek fel nála, igaz, partnere ezen aztán ügyesen segített.

Nehézséget okozott Olivernek az is, hogy egy lamináltpadló-szerű felületen kellett szexelniük, és ő – a hat órán át tartó forgatás alatt –végig csúszkált az izzadtságában, és többször el is esett a padlón.

Ráadásul az egész kínszenvedéssel mindössze 150 fontot (mai árfolyamon: 70 ezer forint) keresett.

A podcastban elmesélte, hogy mindig is imádta a szexet, ezért ajánlották neki többen is, hogy azzal kellene foglalkoznia, amit amúgy is szeret csinálni, és még egy csomó pénzt is kereshetne vele, de a valóság egészen más volt, mint ahogy azt elképzelte.

A fordulópontot az jelentette, hogy összejött jelenlegi párjával, a szintén pornós Sophie Andersonnal (akire lelki társaként hivatkozott), és most már mindketten főállású felnőttfilmesek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Damian Oliver (@damianoliverofficial) által megosztott bejegyzés


(A kép jobb oldalán Oliver)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik