Szórakozás

Járai Máté a feleségével való vitákról: Előfordul, hogy kiteszem az autóból, és elhajtok

RTL Klub
RTL Klub
A házaspár elmondta, hogyan zajlik náluk egy veszekedés.

Járai Máté és felesége, Járai Kíra válaszoltak a Story néhány kérdésére a kapcsolatukra vonatkozóan. Elmondták, hogy mi az, amit kifejezetten szeretnek a másikban, és párjuk legidegesítőbb tulajdonságairól is beszéltek.

Járai Kíra imádja a férje humorát, illetve az intelligenciáját, de idegesíti őt a kishitűsége, és hogy előre megjósolja, hogy mi hogy fog történni, anélkül hogy megpróbálná.

Járai Máté szerint a világ legjobb társasága a felesége, aki mellett soha nem unatkozna, mert vicces, romantikus, intelligens és kiszámíthatatlan. Viszont lobbanékonynak és hirtelen haragúnak tartja, aki „ha összetört egy tányért, biztosan azt kiáltja: »Muszáj volt ide rakni ezt a tányért?«”

A vitáikkal, illetve azzal kapcsolatban, hogy ki kezdeményezi a békülést Járai Kíra azt mondta:

Általában már vita közben elröhögjük magunkat, ha mégsem, akkor változó, hogy melyikünk kezdeményez. Olykor előfordul, hogy bocsánatot is kérek tőle, ha tényleg nagyon igazságtalan voltam, ami sajnos előfordul.

A színész is megerősítette, hogy a viták többsége nevetésbe fullad.

Járai Kíra elmondta, a leghosszabb „haragszom rád” időszak talán egy napig tartott, de ez náluk tényleg hosszúnak számít.

Egyszer, kétszer előfordul, hogy kiteszem az autóból, és elhajtok… Teszek egy kört, és visszamegyek érte, nagyjából ennyi!

– fűzte hozzá Járai Máté.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik