Szórakozás

Tóth Gabinak több százan írtak a bébiszitter-keresésről szóló bejegyzése után, hogy felajánlják a segítségüket

TV2
TV2
Megtalálták a tökéletes segítőt, aki néha tud vigyázni Hannarózára.

Tóth Gabi a hét elején a blogján számolt be arról, hogy milyen nehéz bébiszittert találni, aki időnként vigyázna a kislányukra, amíg ők a férjével, Krausz Gáborral dolgoznak. Hosszú hetek óta keresett már, de nem lelt rá a megfelelő munkaerőre, mert a jelöltek irreális feltételeket szabtak, és az is előfordult, hogy hatszázezer forintos fizetést kértek tőle.

Kapcsolódó
Tóth Gabi a bébiszitter-keresésről: Nem tudok vagyonokat fizetni pár óra segítségért
Elmondása szerint volt, aki hatszázezer forintos fizetést várt volna tőle.

Az énekesnő péntek délelőtt az Instagramján 24 óráig elérhető történetben árulta el, hogy a probléma megoldódott. Az elmúlt napokban rengeteg levelet kapott olyanoktól, akik felajánlották a segítségüket, így sikerült megtalálniuk a tökéletes segítőt. Sőt, annyian jelentkeztek a pozícióra, hogy még a barátainak is tud bébiszittert közvetíteni.

Kedves emberek! Nagyon szépen köszönöm a – nem túlzok – több száz emailt, amit kaptam a legutóbbi, bébiszitter-parával kapcsolatos blogbejegyzésem után. Nagyon-nagyon sokan írtátok, hogy segítenétek Hannarózára vigyázni. Őszintén nem ez volt a blogbejegyzésem legfőbb célja, de nagyon jól esett, hogy ennyien írtatok. Megtaláltuk a megfelelő segítőt. Viszont annyian írtatok, hogy engedelmetekkel a környezetemben lévő, ugyanilyen problémával küzdő ismerőseimnek is felajánlanám a segítségeteket, ha benne vagytok. Mert ha már ennyien írtatok, akkor biztos, hogy lenne még, akit érdekelne

– mondta el Tóth Gabi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik