Szórakozás

Szinetár Dóra: Nekem a jó Isten adott egy viszonylag szabályos arcot

Smink nélkül fotózták, de ő sosem szégyellte a természetes arcát.

Szinetár Dóra egy bulvárlap felkérésére smink nélkül szerepelt címlapon – erről és az öregedésről beszélt a Reggeli vendégeként.

Tegyük hozzá, hogy ez is mindig egy kis csalás. Ez egy fotózás volt, ahol egy csodálatos naplementében, a természetben egy nagyon tehetséges fotós egy nagyon jó kamerával lefényképezett engem. Tehát eleve nem olyan, mint amikor az ember például bejön egy ilyen stúdióba, ahol akármilyenek a fények. A legjobb szándékkal is nyilván sokkal nehezebb, mint amit a természet össze tud hozni.

Mint mondta, a helyszínen volt egy sminkes, aki már nyitotta a táskáját, mire ő szólt, hogy ha megbeszélték, hogy nem lesz kifestve, akkor ehhez tartsák magukat.

Azért azt is tegyük hozzá, hogy nekem a jó Isten adott egy viszonylag szabályos arcot. Odafigyelek arra, hogyan élek, hogy táplálkozom, tehát nekem nem nagyon van olyan a fejemen, amit szégyellnék, vagy amit valaha bárki bántott volna.

A színésznő hozzátette, hogy ha egy retus nélküli bikinis fotózásra kérték volna fel, azt kétszer is meggondolta volna, hogy elvállalja-e.

Szinetár Dóra látja, hogy nem öregszik látványosan, de tudatában van annak, hogy már nem 25 éves. Úgy gondolja, az évek alatt kialakuló ráncok hozzánk tartoznak, nem szabad letagadni őket.

Olyan jó lenne, ha az emberek, és elsősorban a nők visszakapnák azt a fajta önérzetüket, hogy az egy csodálatos dolog, ha az ember egyre idősebb, mert azt jelenti, hogy egyre több mindent élt meg. Tök mindegy, hogy három gyereke van, vagy volt már négy kutyája, vagy akár nem volt soha senkije, csak éli az életét és történnek vele dolgok.

Szerinte a szépészeti beavatkozások olyanok, mintha „pofán vágnánk a természetet”. Példának a 75 éves édesanyját, Hámori Ildikót hozta fel, akin bár látszik, hogy egy idős hölgy, mégis jó ránézni.

Azt is elmondta, hogy ő sem mindig van harmóniában magával, de tudja, hogy mit szeretne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik