Szórakozás

Továbbra sem találják a Lady Gaga kutyasétáltatóját meglövő férfit, akit áprilisban véletlenül kiengedtek az előzetesből

Neilson Barnard / Getty Images
Neilson Barnard / Getty Images
A hatóságok tekintélyes nyomravezetői díjat ajánlottak fel a James Howard Jackson hollétére vonatkozó információért.

Tavaly februárban jelentős médiaviszhangot kapott Ryan Fisher esete, akit egy fegyveres csapat támadott meg az utcán, miközben Lady Gaga három francia bulldogját sétáltatta. Fishert többször is mellkason lőtték, két kutyát pedig elragadtak tőle, a harmadik ijedtében elszaladt, őt később az énekesnő testőre találta meg. A kutyaszittert kórházba szállították, így szerencsésen túlélte a támadást.

Az incidens idején Lady Gaga éppen Rómában forgatott, 500 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki biztonságban visszajuttatja hozzá a házi kedvenceit. A kutyákkal végül egy nő jelentkezett, akit később le is tartóztattak, a rendőrség ugyanis kiderítette, hogy kapcsolatban állt az egyik gyanúsított apjával. Bűnsegédlettel vádolták meg.

Később kiderült, hogy James Howard Jacksonnak hívják a férfit, aki tüzet nyitott az énekesnő kutyaszitterére. Le is csukták, áprilisban viszont véletlenül kiengedték az előzetesből egy bizonyos adminisztrációs hiba miatt.

Kapcsolódó

Jackson azóta sem került elő, a hatóságok pedig 5 ezer dollárt, azaz közel kétmillió magyar forintot ajánlottak fel annak, aki információval tud szolgálni a hollétét illetően. Az Egyesült Államok marsallszolgálatának közleménye szerint a férfi veszélyes, valószínűleg fegyvere is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik