Szórakozás

Curtis: Ameddig egy ember is lesz, aki hallgatja a dalaimat, tolni fogom

TV2
TV2
Egy rajongója nemrég magára varratta a nevét.

Curtis a minap a közösségi oldalán mutatta meg követőinek, hogy egy rajongója az alkarjára tetováltatta a nevét. A rapper a kép mellett arról írt, hogy az elmúlt időszak kritikái ellenére eszében sincs leállni a zenéléssel.

Ameddig egy ember is lesz, aki hallgatja a dalaimat, tolni fogom. És ez ellen senki nem tud tenni semmit! Se a lejárató kampány, se a sok kamu, se a patkány újságírók! Ez a start, nem a vég

– írta posztjában a rapper, majd köszönetet mondott a rajongójának a képen látható tetoválásért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Majka és Curtis egyébként közel két hete jelentették be, hogy a továbbiakban nem fognak együtt zenélni. Mindez azután történt, hogy Majka már Curtis nélkül nyomta le azt a villányi koncertet, amire az előzetes információk szerint együtt érkeztek volna.

Kapcsolódó

Curtis ezt követően a közösségi oldalán jelezte, hogy bár Majka nélkül, de tovább fog koncertezni. Monorierdőn aztán hiába várták a rajongói múlt szombaton, a rapper az utolsó pillanatban mondta vissza a fellépését. Később a most hétvégén tartandó a dabasi Sör és Gasztro Napokra hívták fellépni, a szervezők azonban a hét elején lefújták a koncertet, az elmúlt időszak történéseire hivatkozva.

Kapcsolódó
A szervezők lefújták Curtis dabasi koncertjét „az elmúlt időszak történései miatt”
Legutóbb Monorierdőn várták a rajongói, a rapper viszont az utolsó pillanatban mondta le a koncertjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik