Szórakozás

Polgár Tünde: Vagy a világ legjobb anyósa leszek, vagy a menyem rémálma

Szerinte a fiának a neve és az anyagi helyzete miatt nehéz ismerkednie.

Vagy a világ legjobb anyósa leszek, vagy a menyem rémálma. Ebből a kettőből lehet választani. Hogy ha nem jól bánik a fiammal, akkor az agyára fogok menni

– kezdte Polgár Tünde a Fókusz riportjában, amiben többek között a Polgár-házaspár is megszólalt gyerekük, Polgár Dániel randizási szokásaival kapcsolatban.

Polgár Árpád azt tanácsolja húszéves fiának, hogy élje ki magát, ne állapodjon még meg, „repüljön egyik virágról a másikra”. Szerinte évente lehet találni stabil barátnőt, de Daninak még van 10-15 éve, hogy rábukkanjon az igazira. A modern randizási szokásokkal kapcsolatban elmondta, ő szívesen lenne most fiatal.

Nagyon félnek tőlünk a kislányok, szerintem ezért nem szokta Dani bemutatni őket. Mindig attól fél, hogy beégetjük. Múltkor sikerült is egy kicsit, amikor hazajött a barátnőjével, és én ott álltam egy szál pólóban. Mentem köszönni neki, nem tudtam, hogy nincs egyedül

– mesélte Polgár Tünde, férje pedig arról panaszkodott, hogy rossz arcmemóriája miatt nem jegyzi meg az embereket, akiket a fia bemutat neki.

Szerintük az, hogy őket többen ismerik az átlagnál, nem feltétlen pozitív a gyerekük szempontjából. Szeretnék, ha fiuk választottja nem a pénzéért, hanem a lelkéért lenne vele, ennek fontosságára többször is felhívták már a figyelmet.

A neve miatt, meg esetleg az anyagi helyzetünk miatt nem olyan könnyű neki ismerkedni. Ezt nagyon nehéz egy fiatal fiúnak elmondani, hogy mire vigyázzon, mikor még nyitott szívvel rohan bele a világba és keresi a szerelmet. Dani valóban egy gentleman-típus, az előző barátnőjét is utaztatta Dubajtól Amerikáig. Kicsit féltjük attól, hogy esetleg ezt valaki megpróbálja kihasználni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik