Szórakozás

Loius Tomlinson az őt interjúztató műsorvezetőknek: Úgy hangzott, mintha szart akarnátok kavarni

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
Nem kívánt reagálni az One Direction körüli drámákra.

A One Direction nevű fiúbanda tagjai 2016 januárjában széledtek szét, azóta mindegyikük szólókarrierbe kezdett – időnként viszont előfordul, hogy az exbandatagok oda-oda mondogatnak egymásnak.

Louis Tomlinson minap a The Project nevű műsorban mesélt arról, mennyivel szabadabb szólóénekesként karriert építeni, a műsorvezetők viszont nem szalaszthatták el az alkalmat, hogy Zayn Malik és Liam Payne legutóbbi (egyébként jóformán nem is létező) nézeteltéréséről kérdezzék.

Tehát már el is kezdődött a puhatolózás. Tudom, mire készültök

– mondta Tomlinson, majd némileg témát váltva arról kezdett beszélni, hogy csodálatos emlékei vannak a bandáról azokból az időkből, amikor még együtt játszottak.

A műsorvezetők később arról kérdezték az énekest, nem bosszantó-e visszamenőleges kérdésekre válaszolgatnia, mire Tomlinson meglepő felelettel szolgált számukra.

Egyáltalán nem, nagyon is boldogan beszélek a One Directionről bármelyik interjúban, büszke vagyok rá, ahogyan már mondtam. Csak mivel korábban említettétek a balhét, úgy hangzott, mintha készek lennétek szart kavarni, csak ezt mondom

– nevetett a zenész, mire a műsorvezetők védekező pozícióba váltottak, egyikük még vissza is kérdezett, hogy valóban szarkavarónak tűnik-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik