Szórakozás

Amber Heard fellebbezett a rágalmazási ügyben hozott ítélet ellen

Ron Sachs / Consolidated News Pictures / Getty Images
Ron Sachs / Consolidated News Pictures / Getty Images
Ügyvédei szerint a bíróság súlyos hibákat követett el.

Amber Heard ügyvédei csütörtökön benyújtották a szükséges dokumentumokat a virginiai Fairfax megyében, hogy fellebbezzenek a 10,3 millió dolláros kártérítés ellen, amit a színésznőnek a volt férje, Johnny Depp részére kellene kifizetnie az esküdtszék múlt havi ítélete szerint.

A döntés nem jött váratlanul, Heard és jogi csapata már az ítélethirdetés napján kilátásba helyezte a fellebbezést.

Úgy gondoljuk, hogy a bíróság olyan hibákat követett el, amelyek megakadályozták az Amerikai Egyesült Államok alkotmányának első módosításával összhangban lévő igazságos és tisztességes ítélethozatalt. Ezért fellebbezünk az ítélet ellen. Jóllehet tudjuk, hogy a mai bejelentés lángokba borítja majd a Twittert, vannak lépések, amelyeket meg kell tennünk a méltányosság és az igazságosság biztosítása érdekében

– fogalmazott Heard szóvivője.

A színésznő korábban új eljárás lefolytatását is indítványozta, amiért az egyik esküdt az apja helyett jelent meg a bíróságon. Ezt az előterjesztést azonban a bíró elutasította.

Kapcsolódó

Johnny Depp képviselője úgy nyilatkozott, nem aggódnak a fellebbezés miatt, mert a hathetes tárgyalás során az esküdtszék végig hallgatta a bizonyítékokat, majd egyértelmű és egyhangú ítéletet hozott, miszerint a vádlott többször is rágalmazta a színészt. „Továbbra is bízunk ügyünkben és abban, hogy ez az ítélet érvényben marad” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik