Szórakozás

Biztonsági kamera vette videóra a milliomos háza előtt vetkőző influencert

Nick McDonald
Nick McDonald
Az ausztrál Nick McDonald megszokta már, hogy emberek rendszeresen készítenek fotókat a háza előtt, de ami legutóbb történt, arra azért nem számított.

Nick McDonald egy 2,2 millió fontot (több mint egymilliárd forintot) érő villában él az ausztráliai Aranyparton, Palm Beachen. Amikor hazatér, a férfi gyakran talál a kapuja előtt fotókat készítő embereket, de időnként azért őt is érik meglepetések – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Egy májusi napon McDonald arra ért haza, hogy egy fiatal nő és vetkőzik a háza előtt. Amikor McDonald befordult a kocsifelhajtóra, a fiatal nő gyorsan visszahúzta a bokájáról a nadrágot, és zavartan megkérdezte a férfit, hogy nem bánja-e, ha a barátja készít róla pár képet a ház előtt. McDonald nem bánta, de később, amikor interjút adott egy ingatlanos hírportálnak, nyilvánosságra hozta a felvételt, amit az egyik biztonsági kamerája készített a jelenetről.

Kiderült, hogy a ház előtt vetkőző nő Holly Cheesman influencer volt, aki azóta megosztotta a ház előtt készült képet az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

hols 🌶 (@itsholss) által megosztott bejegyzés

Az ingatlanfejlesztő Nick McDonald azt mondja, tulajdonképpen büszke rá, hogy olyan sokan készítenek fotókat a háza előtt, hiszen az épületet a saját cége újította fel, és az, hogy a háza ennyire népszerű látványossággá vált, szerinte azt bizonyítja, hogy mennyire jó munkát végeztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik