Szórakozás

A hetvenes éveikben járó ifjú házasok azt mondják, sohasem volt olyan jó a szexuális életük, mint most

Nem fiatalok, de ifjú házasok: a hetven éves Cynthia és a hatvankilenc éves James tavaly decemberben keltek egybe. Azt mondják, a szexuális életük olyan, mintha ötven évvel fiatalabbak lennének.

Cynthia Ann Kase és James Clark a korukat meghazudtolva túltesznek a legtöbb ifjú házaspáron. Bár lassan nyolc hónapja már, hogy kimondták a boldogító igent, azóta sem bírják visszafogni magukat egymás közelében – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

„Tudom, hogy Jimre mindig számíthatok, mindig hangulatban van. Néha csak akkor állunk le a folyamatos szeretkezéssel, ha már egyikünk sem bír megmozdulni” – mondja Cynthia.

Cynthia és James másfél évvel ezelőtt, egy társkereső appon keresztül ismerkedtek meg. A nő Floridában élt és egy gazdasági szoftver fejlesztésén dolgozott, míg James profi pókerjátékosként Las Vegasban lakott.

Egy héttel azután, hogy a neten összeismerkedtek, a tíz éve elvált James Floridába utazott Cynthiához. A látogatás gyorsan egy hatnapos szexszeánszba fordult, mely során volt olyan együttlétük, mely öt órán át tartott. A férfi nem sokkal később a harmincnyolc éves fiával együtt Floridába költözött, kilenc hónapnyi együtt járás után pedig megkérte Cynthia kezét.

Egy 2014-es tanulmány szerint a hatvan év feletti amerikaiak átlagosan huszonöt alkalommal szeretkeznek évente. Cynthia és James két hét alatt bújik ágyba ennyiszer, de hogy ezt megtehessék, orvosi segítségre volt szükségük.

Mindketten a „Dr. Szextündér” néven is ismert Kanwal Bawához jártak kezelésre. Cynthia egy olyan eljáráson esett át, mely során a karjából vett vért a szeméremajkaiba, a csiklójába és a G-pontjába fecskendezték. Az orvos szerint a módszer segít a hüvely szöveteinek újjáépítésében és a csikló érzékenységének fokozásában.

Hasonló kezelésen esett át James is, neki a péniszébe fecskendezték be a karjából levett vért. A férfi emellett hanghullám-terápián is átesett, mely Bawa szerint segít helyreállítani a véráramlást a péniszben.

A pár azt mondja, a kezelések óta csak két segédeszközt használnak: tükröket és péniszgyűrűt. A legmerészebb kalandjuk egy autó első ülésén történt, egy parkolóház legfelső, nyitott emeletén. Az új életük egyetlen hátulütője, hogy néhány barátjuk nem hisz nekik, amikor a szexuális életükről beszélnek.

„Kicsit talán féltékenyek” – véli Cynthia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik