Szórakozás

Molnár Tamás: A színpad adta dopamin ugyanolyan addiktív, mint bármi más, csak kevesebb embert bántok meg vele

Nem analizálja a múltját, megbékélt korábbi függőségeivel.

Molnár Tamás a Reggeliben mutatta be Melletted című legújabb dalát, ami saját elmondása szerint részben párjáról, Cinthya Dictatorról is szól, akinek nagyon sokat köszönhet.

Az elmúlt lassan négy évünk eléggé összekovácsolt minket, ez világosan látszik. Egy éve voltam józan, amikor megismertem őt, úgyhogy kvázi, mint egy ajándékot kaptam a sorstól

– mesélte a zenész, akinek a barátnője az egyik legfőbb inspirációt jelenti.

Később a nyári fellépéseiről mesélt, köztük korábbi zenekara, az Anti Fitness Club húszéves fennállása alkalmából rendezett, rendkívül sikeres koncertről. Peller Mariann műsorvezető megkérdezte tőle, hogy tudatos-e, hogy nem hagy időt magának az ünneplésre, amire így felelt:

Nézd, volt egy tíz év, mikor rengeteg időt hagytam magamnak az ünneplésre, sőt többet ünnepeltem, mint amennyit aktív vagy hatékony voltam. Annak lehet, hogy akkor megvolt a helye, de most már teljesen más hoz lázba. A színpad adta dopamin egyébként egy ugyanolyan addiktív szer, mint bármi más, csak kevesebb embert bántok meg a környezetemben vele. Valószínűleg ez váltotta fel nálam a korábbi addikcióimat, ezzel váltottam ki azt, amit az éjszakától »kaptam« anno.

Azzal kapcsolatban, hogy meg tudott-e bocsátani magának korábbi alkohol- és drogproblémái miatt, elmondta, a „nosztalgia nem eleme”.

Nem azzal kelek és fekszem, hogy analizáljam a múltamat, hanem egy csomó tervem van a jövőre, szerencsére. Végül is, ha úgy vesszük, akkor megbékéltem vele, mert nem jelentkezik a mindennapjaimban, mint szálka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik