Szórakozás

Egy kukányi vízben próbálta átvészelni az év legmelegebb napját egy brit férfi

TikTok / Thehalalham
TikTok / Thehalalham
Soha sem látott hőhullám söpör végig a Nagy Britannián, a kánikulát pedig mindenki úgy próbálja átvészelni, ahogy tudja.

Szélsőséges hőhullám tombol Nagy Britanniában. Mint korábban írtuk, eddig példátlan módon, több régióban is vörös riasztás van érvényben, az Egyesült Királyság Meteorológiai Hivatala pedig kedd délután azt jelentette be, hogy megdőlt az országos melegrekord: először mértek 40 Celsius-foknál magasabb hőmérsékletet a szigetországban.

A kánikulát mindenki úgy próbálja átvészelni, ahogy tudja, egy férfi például egy műanyag kukát töltött fel vízzel, majd belemászott egy jeges koktél kíséretében – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A hűsölő férfit az egyik szomszédja vette videóra, majd a felvételt megosztotta az Instagramon.

A bizarr videón a felvételt készítő szomszéd arról kérdezősködik, hogy a koktélos férfi miért pont egy kukában hűsöl, mire azt a választ kapja, hogy miért ne áztathatná magát az ember az saját udvarán, a saját kukájában. A fürdőző férfi később olyat is mond, hogy a koktéllal a valaha volt legmelegebb napot ünnepli, mire a másik férfi visszakérdez, hogy azon mégis mi ünnepelnivaló van?

A felek gyorsan felkapják vizet és veszekedni kezdenek. Vagy azért, mert agyukra ment a meleg, vagy azért, mert előre megkomponálták a jelenetet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Call Me Ham (@hamagramm) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik