Szórakozás

Csonka András az elhízásról: Vannak kollégáim, akik leszarják, és elhagyják magukat, de ez nem járható út

MOHOS MÁRTON / 24.HU
MOHOS MÁRTON / 24.HU
Amint hazaér a nyaralásáról, teljes életmódváltásba kezd.

Csonka András a minap élőben jelentkezett be az Instagramján. A színész-műsorvezető jelenleg egy tengerjárón nyaral, az utazásnak pedig egyedül vágott neki, úgy véli ugyanis, az élet túl rövid ahhoz, hogy otthon maradjon csak azért, mert ezúttal egyik barátja sem tudott vele tartani.

A közel háromnegyedórás bejelentkezésében arról is mesélt, hogy amint hazaér, teljes életmódváltásba kezd, nem tetszik neki ugyanis, amit mostanában a tükörben lát.

Úgy döntöttem, ahogy hazaérek, teljes renoválás következik. Teljes életmódváltás, mert utálok ránézni a tükörben magamra, hogy én, aki mindig sovány voltam, most elkezdett nőni a hasam. Meg egyáltalán… undorító az egész

– magyarázta.

Csonka később azt az üzenetet kapta az egyik követőjétől, hogy 50 felett sajnos előfordul, hogy felcsúsznak a pluszkilók, a műsorvezető viszont ebbe nem hajlandó belenyugodni, mindenképp tenni akar azért, hogy formába hozza magát.

Nem érdekel, nem csúszhatnak föl. Tudom, hogy vannak kollégáim, akik leszarják, és elhagyják magukat. Főleg a férfiakra gondolok, de ez nem járható út

– mondta a színész, hozzátéve, hogy ő úgy szeretne meghalni, hogy rámenjen az az öltöny, amit még fiatalon hordott.

Ez a vágyam, és ezt meg fogom valósítani!

– jelentette ki

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik