Szórakozás

Több mint 20 milliószor néztek meg egy narancspucolást bemutató videót

„Ahhh. Ohhh.” – mondja a főszereplő a life hack kipróbálása után.

Nem egész két hét alatt 23,6 milliós nézettségnél jár az a lentebb látható videó, amiben egy tiktokozó megmutatja egy másik tiktokozótól ellesett trükkjét.

Anna Antonje posztjai mondjuk gyakran érnek el elég jó nézettségi adatokat, hiszen 4,4 millió követője van a közösségi oldalon, de azért ez a szám az ő csatornáján is a kiemelkedők közé tartozik. Ráadásul nem is mondhatjuk, hogy az évezred life hackjét láthatjuk a klipben.

Antonje azt mutatja be (miután mástól látta), hogy egyetlen mozdulat után pofonegyszerűen pucolható meg a narancs.

@anna.antonje 🧐 #lifehack ♬ Originalton - Anna

A kommentekből látható, hogy sokakat lenyűgözött a háztartási praktika: van, aki azt írja, zseniális; van, akiről kiderül, csak azért nem szokott narancsot enni, mert a hosszú körme miatt nem tudta megpucolni; egy magyar kommentelő pedig azt írja: „Az egész életem átverés volt”.

Természetesen megjelentek a gúnyolódó hozzászólások is, leginkább azoktól, akiknek nem volt újdonság ez a technika (egy kommentelő például azt írta, gyerekkora óta így pucolja a narancsot); de a több mint 15 ezer komment között rengeteg olyan is van, ami a főszereplő felnőttfilmekre emlékeztető hanghatásairól tesz említést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik