Szórakozás

A Mestercukrász győztesét többször is fényes nappal rabolták ki Venezuelában

RTL Klub
RTL Klub
Először a családja költözött haza Dél-Amerikából, néhány év múlva pedig ő is követte őket a romló közbiztonság miatt.

Rábai Roxi, a Mestercukrász idei évadának győzetese az rtl.hu-nak mesélt arról, hogy amikor 10 éves volt, a családja Venezuelába költözött. Mint mondja, élete nagy részét Dél-Amerikában töltötte, öt évvel ezelőtt viszont hazatért, miután egyre több atrocitás érte az országban.

Kapcsolódó
Mestercukrász: Roxi lett a második évad győztese
A Mestercukrász cím mellett övé lett az ötmillió forintos fődíj is.

Annyira rossz volt kint a politikai helyzet és az egészségügy, hogy úgy gondolta a családom, az lenne a legjobb, ha hazajönnének. Én még maradtam pár évet, mert ott volt a párom, a házunk és a cégünk is. Végül öt évvel ezelőtt a közbiztonság miatt döntöttem úgy, hogy én is jövök. Többször kiraboltak fényes nappal, sehova sem tudtam egyedül elmenni, és ha tudtam, hogy metróval fogok közlekedni, direkt úgy öltöztem, hogy ne legyek figyelemfelkeltő

mondta a versenyző.

Rábai Venezuelában három évig tanult a gasztronómiai főiskolán, majd egy pék képzést is elvégzett. Amikor hazaköltözött, egy cukrászdában kapott munkalehetőséget, ahol autodidakta módon tanulta ki a cukrász szakmát.

Már a verseny folyamán is szó esett Rábai korábbi párkapcsolatáról. Az egyik adásban elmondta, hogy 17 éven át járt együtt egy nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfival, akivel nem sokkal azelőtt szakítottak, hogy elindult volna a Mestercukrász forgatása.

Kapcsolódó
Mestercukrász: Roxi minitortáját a nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő exe inspirálta
A versenyző sírva mesélt volt párjáról, aki tönkretette az önbecsülését.

Az elején nagyon nehéz volt. Elkezdődött egy lelki hullámvasút, de mondtam magamnak, hogy nem fogom engedni, hogy ezt elvegye tőlem, hogy annyira kihasson rám ez az egész, hogy feladjam a versenyt

– magyarázta a lapnak a műsor győztese, akinek saját bevallása szerint is rengeteget segített a gyógyulásban a verseny, ami által nem csak az önbizalmát sikerült visszaépítenie, de úgy érzi, életre szóló barátságokat is kötött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik