Szórakozás

Lizzo nem hisz a monogámiában

Jamie McCarthy / Getty Images
Jamie McCarthy / Getty Images
Szerinte a szabályok nélküli szerelem a legjobb.

Lizzo a hétvégén egy rádióműsor vendége volt, ahol arról beszélt, hogy nem hisz a monogámiában, ettől függetlenül nem tartja magát poliamornak, vagyis többszerelműnek.

Azt hiszem, egy tíz évig tartó hagyományos párkapcsolat megijeszt, de a szerelem örök. Tudok valakit örökké szeretni. A monogámiát viszont kicsit klausztrofóbikusnak tartom, talán a szabályok miatt. Szerintem egy szerelmi párkapcsolatnak, ami nem monogám, nincsenek szabályai. Ha valaki poliamoriában vagy hasonlóban él, akkor be kell tartani bizonyos előírásokat. Én egyáltalán nem akarok szabályokat

– fogalmazott az énekes-dalszerző, aki jelenleg Myke Wright komikussal jár. Azt mondja, a kapcsolatuk azért boldog és működik egészségesen, mert a férfival már azelőtt is ismerték egymást és barátok voltak, hogy ő zenészként befutott.

Lizzo elmondta, hogy számára egy szabályok nélküli kapcsolat nem azt jelenti, hogy lépten nyomon megcsalják egymást a párjával, csak hogy nincsenek elvárásaik egymással szemben, és a legfontosabb szerepet a kettőjük közti szerelem tölti be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik