Szórakozás

Anyjának és exbarátja családjának is elküldték a videót, amin ittasan szexel valakivel

A megalázás volt a bosszúpornó célja.

Bosszúpornós ügyben ítéltek el két nőt az angliai Hullban.

A 20 éves Lauren Fowler és a 31 esztendős Aimee Lawson még 2021 májusában töltött fel szexuális tartalmú anyagokat az internetre, hogy az azokon szereplő nőt megalázzák.

A nő ittas állapotban szexuális kapcsolatba lépett egy férfival, erről készített felvételeket Lawson, majd 2021 május 8-9-én összesen 4 videót és 40 képet tett közzé az esetről. Az áldozat úgy tudta, hogy a felvételeket az eset után törölték.

Fowler és Lawson létehoztak egy facebookos csetcsoportot, amelybe felvettek idegeneket, a felvételen szereplő nő anyját és az áldozat exbarátjának családtagjait is.

A Sun brit bulvárlap szerint a bíróság előtt az áldozat – akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra – elmondta, hogy a csetcsoportban közzétett felvételekkel megszégyenítették, megalázták azzal, hogy a privát életét megosztották a családjtagaival, „akiknek nem lett volna szabad ilyen felvételeket látniuk”.

A nő elmondta azt is, hogy kellemetlen volt megosztania ezt az információt a rendőrséggel, de szerette volna, ha a két nő megbűnhődik tettéért.

Mindenesetre Fowles és Lawson elkerülték a börtönbüntetést: 12 hónap közmunkára ítélték őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik