Szórakozás

Pete Davidson mindent eldobott, hogy Kim Kardashiannel zuhanyozhasson

Gotham / Getty Images
Gotham / Getty Images
A komikus először tűnik fel a Kardashian-család életét bemutató reality-ben.

Szeptemberben a második évadával tér vissza a The Kardashians című reality-show, aminek központjában a Kardashian–Jenner család személyes élete áll. Ennek a minap jelent meg az első rövidke előzetese, amiben először tűnik fel egy röpke pillanatra a videó végén Pete Davidson, aki 2021 vége óta alkot egy párt Kim Kardashiannel.

Bébi, le akarsz zuhanyozni gyorsan velem?

– teszi fel a kérdést Kardashian, mire Davidson teátrálisan mindent eldob a kezéből, hogy csatlakozzon párjához, elfogadva a felkérést.

Az ajánlóból az is kiderül, hogy a széria új részeiben látható lesz, ahogyan Kourtney Kardashian és Travis Barker az esküvőjüket tervezik, megszületik Kylie Jenner második gyereke, Kris Jenner előtt nagy műtét áll, Khloé Kardashian pedig a Blac Chyna elleni perre készül.

Kim Kardashian hétfőn egy fotósorozatot is megosztott az Instagram-oldalán, a képeken a félmeztelen Davidson oldalán látható. A rajongók kiszúrtak egy tetoválást a komikus nyakán, amit minden bizonnyal a barátnőjének, illetve első csókuknak szentelt. A „Jasmine” and „Aladdin” szavakat varratta magára, köztük a végtelenség szimbólumával, mivel ezeket a karaktereket személyesítették meg a Saturday Night Live-ban, amikor először csókot váltottak, kamerák előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik