Szórakozás

Johnny Depp megegyezett a stábtaggal, aki bántalmazással vádolta

Cliff Owen / Consolidated News Pictures / Getty Images
Cliff Owen / Consolidated News Pictures / Getty Images
A tárgyalás előtt egyezségre jutottak, így mégsem mennek bíróságra júliusban.

Johnny Depp mégsem tér vissza júliusban a bíróságra. A színészt Gregg „Rocky” Brooks forgatási helyszínfelelős perelte be 2018-ban, amiért a Hazugságok városa című krimi munkálatai során állítása szerint fizikailag bántalmazta őt 2017 áprilisában. A People által megszerzett bírósági dokumentumok szerint július 25-én kezdődött volna az ügyet tárgyaló polgári per, de már hetekkel a kitűzött időpont előtt sikerült megegyezésre jutniuk a feleknek.

Hétfőn a bíró beleegyezett, hogy jövő év január 5-re halassza a soron következő tárgyalást. Bár az a beadványból nem derül ki, hogy Depp pontosan mit vállalt magára, azonban ha ezt sikerül betartania 45 napon belül, de legkésőbb 2023 elejéig, akkor az ügyet végleg ejti a bíróság. Ha a feltételek nem teljesülnek, a pert újra megnyitják.

Brooks szerint Depp a forgatáson kétszer bordán ütötte, valamint verbális támadásokkal „érzelmi szorongást” okozott neki. Ezen kívül állítólag százezer dollárt ajánlott neki, ha arcon ütheti. Brooks azt mondja, a támadás idejében a színész lehelete „bűzlött az alkoholtól”, a színészt a testőrének kellett eltávolítania a helyszínről. Depp azzal védekezett, hogy önvédelemből cselekedett, ügyvédei szerint Brooks provokálta és veszélyeztette őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik