Szórakozás

Áttetsző ruhában vörös szőnyegezett Florence Pugh, szerinte rémisztő, hogy a férfiak miket kommenteltek neki

Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Számos kéretlen véleményt kapott, hosszú posztban reagált.

A Valentino divatmárka bemutatóján járt Florence Pugh színésznő, aki egy olyan ruhában jelent meg az eseményen, mely áttetsző volt. A színésznőt megtalálták ennek kapcsán a kommentelők, így saját Instagram-oldalán írt az érzéseiről a vörös szőnyegezéssel kapcsolatban.

Amikor ezt a gyönyörűséges Valentino-ruhát viseltem a hétvégén, tudtam, hogy úgysem úszom meg kommentek nélkül. Legyen az negatív vagy pozitív. Egyáltalán nem voltam ideges sem előtte, sem most

– kezdi posztját Pugh, aki azzal folytatja, szerinte „érdekes volt nézni, hogy a férfiak mennyire könnyen tönkretehetik egy nő testét nyilvánosan, büszkén, úgy, hogy mindenki láthatja”.

Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Egyeseknek még a munkahelye és az e-mail címe is ott van a profiljában…

A színésznő szerint aggasztó, hogy a férfiak milyen vulgárisak tudnak lenni, ha egy nő testét véleményezik. Ő megbékélt a külsejével, nem vette magára a kommenteket:

Nagyon sokan agresszívan tudatni akartátok velem, milyen csalódottak vagytok az apró melleim miatt. Vagy hogy zavarnia kellene engem, milyen lapos a mellem. Én ebben a testben fogok élni egész sokáig, tökre tisztában vagyok az adottságaimmal, egyáltalán nem aggaszt semmi. Az viszont igen, ti miért féltek a mellektől? Attól, hogy mondjuk létezik kicsi, nagy, csak bal, csak jobb, egyik se. Egészen rémisztő. Mi történt veletek, hogy ennyire elégedetten adtok hangot annak a zaklatottságnak, milyen az én mellméretem?

Pugh kifejti, hálás a családjának, ahol erős nők vették körül, így számára nem opció, hogy a testét bármilyen formában is kritizálja idegen vélemények után.

Tiszteld az embert, a testet, a nőt, az életed könnyebb lesz, ígérem. És mindez két aranyos kis mellbimbó miatt…

– zárta posztját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik