Szórakozás

Rubint Réka és fiai összefutottak Eduardo Camavingával a párizsi nyaralásuk során

Norbika közös fotót is készített a Real Madrid játékosával.

Rubint Réka két fiával, Norbival és Zalánnal utazott Párizsba. A közös nyaralásról a Reggeliben mesélt, itt elmondta, annyira jól sikerült a közös kikapcsolódás, hogy megfogadták, minden évben megismétlik a programot hármasban, akkor is, már ha a fiúknak saját családja lesz.

A beszélgetés végén szóba került, hogy egy világsztárral is találkoztak.

Teljesen véletlenül beültünk egy étterembe, és akkor Norbika mondta, hogy »anya, nézd, ezen a srácon nagyon komoly óra van«. Elkezdett telefonon üzenetet váltani egy osztálytársával, aki óriási focista-rajongó, ő mondta, hogy egy sztárral ülünk egy asztalnál

– mesélte Rubint Réka az eset kapcsán, de a műsöridő rövidsége miatt azt már nem tudta elárulni, kiről van szó. Sejtelmesen csak annyit mondott: „Nézzétek meg Norbika oldalán!”

Az ifjabb Schobert Norbi valóban feltöltött egy közös képet az Instagram-oldalára, amiből kiderült, hogy Eduardo Camavinga, angolai származású francia válogatott labdarúgó, a Real Madrid 19 éves játékosa ült mellettük, aki a legutóbbi, győzelmet hozó Bajnokok Ligája döntőn is pályára lépett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@norbert_schobert_jr_official által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik