Szórakozás

Natalie Portman jobban élvezte a Thor-filmre való edzést, mint annak idején a Fekete hattyúra

Dave J Hogan / Getty Images
Dave J Hogan / Getty Images
Korábban fogynia kellett, most meg izmosodnia.

Natalie Portman azt mondja, sokkal élvezetesebb volt kigyúrnia magát a Thor: Szerelem és mennydörgés kedvéért, mint az a merev edzésterv, amit anno a 2010-es Fekete hattyú című film érdekében végzett. Akkor 9 kilótól szabadult meg, amit napi öt óra testmozgással és a szigorú diétával sikerült elérnie. Bár a balerinaszerep végül Oscar-díjat hozott neki, szuperhősként való visszatérése a Marvel-univerzumba nyolc év után mégis több örömöt okozott neki.

10 hónapon keresztül heti öt alkalommal találkozott a személyi edzőjével, aki felkészítette a szerepre. A fő cél az volt, hogy izmosodjon a karja és bekockásodjon a hasa. A nehézsúlyú edzésekre és az agilitás fejlesztésére összpontosítottak, ezen kívül az amúgy vegán színésznő magas fehérjetartalmú étrendet követett, hogy súlyvesztés helyett inkább izmosodjon. Természetesen sok fehérjeturmixot is elfogyasztott.

Nagyon jó volt, mert annyit kellett ennem, amennyit csak bírtam. A Fekete hattyúnál inkább épphogy vissza kellett fognom magam, szóval ez a mostani felkészülés mindenképp élvezetesebb volt. Imádok enni, úgyhogy ez egy nagy pluszpont volt. Bár egy idő után eléggé rá lehet unni  a fehérjeturmixokra

árulta el Portman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik