Szórakozás

„Mindenfajta szögből lefotózta” – Molnár Anikó nem érti, mit akarnak elérni péniszfotók küldésével a férfiak

Szerinte a férfiak maguknak szereznek ezzel később kellemetlen perceket.

Instagram-oldalán tett közzé egy videót Molnár Anikó, aki elmesélte, miféle privát üzeneteket küldenek neki idegen férfiak. Kapott például a napokban fotót egy ismeretlen férfi péniszéről, szerinte az ilyen típusú közösségi médiás ismerkedés nemcsak ciki, de ostobaság is.

Megkérem a pasikat, ezt mellőzzék, abszolút nem fognak vele célt érni. Kaptam egy olyat tegnap, hogy tényleg mindenfajta szögből lefotózta a cerkát. Annyira fifikás volt a csávó, hogy nem a saját neve volt ott, hanem a vállalkozásé. Meg volt jelölve, hogy Pomáz. Én meg pont ismerek egy srácot, aki ennél a cégnél van. Felhívtam őt, a főnököt, mondta, hogy tudja ki ez az üzenetküldő, egy idióta, volt kolléga, kirúgták már. (…) A csajával volt a profilképén a csávó. Megírtam neki, ha nem szeretnéd, hogy asszonyka megkapja ezeket a fotókat, állítsd le magad. Azóta nem küldött. Tök fölösleges ilyet csinálni, pici a világ, magatoknak szereztek kellemetlen pillanatokat. Én lehet kirugdosnám a pasimat, ha ilyet csinálni.

Molnár Anikó elmondta, ne így ismerkedjenek a férfiak. Nem is érti tulajdonképpen, hogy mit akarnak elérni ilyen intim képekkel: „Hogy akarnak normális nőt azok, akik átküldik a farkukról a fotót minden szögből? És azt írják, hogy cica. Azt gondolják, hogy akár én, akár bárki más majd azt mondja, hűha? Előzze már meg az ismerkedést egy üzenet vagy valami” – mesélte a videóban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Anikó (@molnaraniko11) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik