Szórakozás

Esztergályos Cecíliát behívták a Mokkába főzni, majd percekig csak sorolta, hol fog szerepelni a jövőben

TV2
TV2
Roppant cseles volt.

Titkos lecsó – ezt készítette el Esztergályos Cecília a Mokka péntek délelőtti adásában, ahová meginvitálták a színésznőt. Esztergályos még a főzés előtt elmondta Orosz Barbarának és Pachmann Péternek, hogy a főzés végén hadd mondhassa majd el, miféle darabokban láthatják majd őt a nézők. Kicsit cseles volt, mert rögtön felsorolta mindet.

Most elmentek dolgozni, a végén, amikor kész lesz a lecsó, akkor gyertek vissza, és elmondom, hány helyen játszom, kikkel, el ne felejtsem a Körúti Színházat és Galambos Zoltánt megemlíteni, ő vele járom a vidéket 15 éve. Az Újszínházban vagyok tag, Dörner György keze alatt. A József Attilában van egy előadásom, szeptember 9. Egy új társulatban is játszom, az van október 20-án a bemutató, egy előadás. És szeretném elmondani, hogy fogok forgatni megint… nem mondom meg, hogy hol, mert nem szabad. Figyeljetek rám!

– zárta a hirtelen jött monológot a színésznő. Orosz Barbaráék meg is jegyezték, mennyire profi Esztergályos, ahogy belengette, majd az adás végén beszél minderről, holott előtte eldarálta az egészet 3 percben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik