Szórakozás

Doja Cat kiakadt Noah Schnappra, amiért a megkérdezése nélkül kiszivárogtatta a privát üzenetváltásukat

Kevin Winter / Getty Images for Coachella és Pierre Suu / GC Images / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images for Coachella és Pierre Suu / GC Images / Getty Images
Abban kért segítséget, hogy hozza őt össze a Stranger Things-es kollégájával, Joseph Quinn-nel.

Noah Schnapp, a Stranger Things fiatal sztárja egy azóta letörölt TikTok-videóban osztotta meg a privát levelezését Doja Cat-tel. Instagramon váltottak üzenetet, a beszélgetés lényege az volt, hogy a rappernek bejön a színész egyik sorozatbéli kollégája, az Eddie-t megformáló Joseph Quinn, ezért azt akarta megtudakolni Schnapptól, hogy az illető szingli-e és ha igen, akkor hol tud vele kapcsolatba lépni. A videó tanúsága szerint a beszélgetés azzal végződött, hogy Schnapp elküldte Doja Catnek az áhított színész Instagram-profilját.

A történet azonban itt nem ért véget: Doja Cat csütörtökön szintén a TikTokon mondta el, hogy érezte magát, miután a tudta nélkül nyilvánosságra került egy privát üzenetváltása.

Először is, próbáljuk meg higgadtan kezelni a helyzetet. Legyünk igazságosak: egy gyerekről van szó. Nem tudom, Noah hány éves pontosan, de biztos, hogy 21 év alatt van. Amikor ilyen fiatal vagy, hibázol, csinálsz hülyeségeket. Ezt próbálom figyelembe venni

– mondta az egyébként 17 éves színészről, hozzátéve: ilyen hibákat mindenkinek el kell követnie, hogy tanuljon belőle, és a jövőben ne fordulhasson elő. Vele is történt hasonló.

Azt is elmondta: nem számított ilyen viselkedésre Schnapptól, és azt, hogy posztolta a privát beszélgetésüket, hihetetlen, szociálisan érzéketlen és ócska húzásnak tartja.

Nem mondom, hogy ilyen az egész személyisége. Nem hiszem, hogy folyton ilyesmiket csinál. Lehet, hogy igazából egy kígyó, de én nem így ismertem meg őt. Azt feltételeztem, hogy lazán kezeli majd a dolgot, erre fogta és megosztott egy olyan információt, amit én nem éreztem kényelmesnek, ha megoszt.

Az nem derült ki, hogy a rapper végül kapcsolatba lépett-e Joseph Quinnel. A színész egyébként a Stranger Things negyedik évadában vált a rajongók kedvencévé, és a való életben teljesen máshogy néz ki, mint a sorozatban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik