Szórakozás

Díjat kapott az anya, aki véletlenül megmutatta a fenekét a lánya egész iskolájának

Katie Hannafordon eddig csak nevettek, most viszont elismerték.

Néhány hete vált világszerte ismertté Katie Hannaford. Az anyuka nem sportoláshoz öltözve ment el a kislánya iskolájának sportnapjára, ennek ellenére rajthoz állt az anyák futóversenyén. A futam kezdete után azonban orra esett a füves pályán, és a ruhája fölcsúszott a háta közepéig, így az egész iskola láthatta a hátsófelét, a tangája semmit sem takart ki belőle.

Az esetről természetesen videó is készült, melyet azóta milliók láttak, szerte a világon.

Hannaford nem csak a több millió megtekintést veheti elismerésnek, az anyuka ugyanis a múlt héten megkapta a Bottoms Up díjat, amellyel a sportszerűségét ismerték el – írja a LADbible.

A nő elmondta, elnevette magát, amikor megérkezett a díja, a trófeán ugyanis egy női fenék és egy babérlevél van, de azóta a hálószobája kitüntetett helyére tette az elismerést.

A díjat a Trophies Plus Medals készítette.

Imádtuk Katie történetét, feldobta a napunkat! Úgy éreztük, megérdemel egy saját díját, annak ellenére, hogy nem ért célba

– mondta Elle Courtonel, a cég közösségi média-menedzsere.

Hannaford elmondta, hogy a videó elterjedése óta naponta több száz üzenetet kap, és még az utcán és a boltban is megállították, miután az emberek felismerték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik