Szórakozás

Huszonhét év munka után filléres ajándékokat kapott cégétől a Burger King dolgozója

TMZ, TikTok / TheKepp777
TMZ, TikTok / TheKepp777
Huszonhét év alatt egyszer sem volt betegszabadságon, a hűségét mégis csupán néhány filléres vacakkal jutalmazták. Az ötvennégy éves amerikai férfi azonban így is hálás, amiért egyáltalán a főnökei eszébe jutott.

Kevin Ford közel három évtizede, huszonhét éve dolgozik a Las Vegas-i repülőtér Burger King éttermében, és közben soha, egyetlen napot sem volt betegszabadságon. A főnökeinek eszükbe jutott, hogy valamivel jutalmazniuk kellene a férfi hűségét, de bár ne tették volna.

Az 56 éves Ford egy TikTok-videóban mutatta meg, mit kapott a Burger King alkalmazottait foglalkoztató HMS Host nevű cégtől. Egy átlátszó műanyag zacskóban volt: egy kis csomag csipsz, egy szívószálas Starbucks pohár, nyakba akasztható szalagok, kettő a legolcsóbb műanyag tollakból, két műanyag kulcstartó, két csomag cukorka, és egy borítékban egy darab mozijegy.

@thekeep777 He's Worked for the Company for Almost 3 Decades and Has Never Called Out!!!😵‍💫🥺😱😭 #Grateful #Dads #FathersDay #Loyalty #Honor #WorkersUnite #Rewards #Thankful #NorrinRadd777 #theKeep777 ♬ Slide (feat. Frank Ocean & Migos) - Calvin Harris

A felvételen Ford nem dühös, nem gúnyos, megköszöni, amiért egyáltalán gondoltak rá. Később, miután a videója elterjedt, a férfi azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy a mozijegy miatt azért csalódott volt.

Egyrészt, amiért nem is kettőt, hanem csak egyet kapott. Másrészt pedig azért, mert mint mondja, korábban, akik ledolgoztak húsz évet a cégnél, csekken kaptak pénzjutalmat. Ő hét éve nem kapott, és amikor meglátta a borítékot, azt hitte, az elmaradt csekkje lesz benne.

Ford elmondta, továbbra is hálás mindenért, amije van, szereti a munkahelyét, azért dolgozott le ott közel harminc évet. Azt azonban sajnálja, hogy az olyan nagy cégek, mint a HMS Host elveszítették a kapcsolatot a munkavállalóikkal.

Miután Ford videója elterjedt a közösségi médiában, gyűjtés indult a férfi javára. Négy nap alatt több mint 80 ezer dollár (kb. 30 millió forint) jött össze adományokból. A TMZ megkereste a HMS Hostot is az ügyben, a cég azonban nem reagált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik