Szórakozás

Meztelen jógával tartja magát fiatalon az 53 éves nagyi

Instagram / Andrea Sunshine
Instagram / Andrea Sunshine
Kevesen tudják helyesen megtippelni a korát, pedig az 53 éves Andrea Sunshine már nagymama. A modellkedéssel is foglalkozó londoni nő azt mondja, meztelen jógával tartja magát fiatalon.

A meztelen jóga nem csak a kalóriák égetésében segít, de endorfint szabadít fel, és így a a közérzetet javítva is fiatalít – vallja az 53 éves Andréa Sunshine, akinek több mint 127 ezer követője van az Instagramon.

A fiatalos nagymama szerint a stressz öregít, ám ezen segíthet ember, ha a légzését, uralva, az izmai erősítése közben relaxál. Ha pedig mindezt anyaszült meztelenül teszi, annak további előnyei vannak – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee) által megosztott bejegyzés

A legtöbb jógapózban a ruhák gátolják, hogy az ember megtapasztalja, mire képes a teste és hol vannak a határai. Shunshine szerint azokat a pózokat, ahol a lábak keresztbe vannak téve, csak meztelenül lehet helyesen felvenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee) által megosztott bejegyzés

A fitt nagymama szerint nem szabad tabuként gondolni a meztelenségre, el kellene végre jutni oda, hogy szétválasszuk a fejünkben a meztelenséget és a szexualitást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik