Szórakozás

Zseniális szemeteszsákos trükköt lesett el kórházi takarítóktól egy nő

Kivinni a szemetet, és szemeteszsákot cserélni nem a legkellemesebb otthoni feladatok, egy fiatal nő azonban mutatott egy trükköt, amivel nagyban megkönnyíthetjük a munkát.

Egy Leah Itsines nevű fiatal anya egy kórházból töltött fel videót a TikTokra. A kislányával volt bent néhány napot, nem részletezi, hogy miért, csak annyit árul el, hogy nem volt komoly a baj és már minden a legnagyobb rendben. A videója lényege nem is ez, hanem a trükk, amit a takarítóktól lesett el – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Leah azt mondja, a módszer teljesen egyszerű, neki mégsem jutott volna eszébe, ha nem látja. A trükk mindössze annyi, hogy a takarítók az egész tekercs szemeteszsákot beledobják a kukába, a legfelső száját pedig rásimítják a kukára. Amikor elviszik a tele zsákot, ahogy kiemelik, kukából, máris a helyére varázsolták a következő, tiszta zsákot.

@leahitsines

Hahahahahah I can’t fkn believe it 😂 did I know this already? It seems like this is what you’d typically do instead of tearing each individual one and then never replacing hahahahahaha

♬ original sound - Leah Itsines

Ajánlott videó

Olvasói sztorik