Szórakozás

Pataki Ági: Van véleményem, ha éppen tüntetni kell, akkor én is megyek

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
A tanártüntetéseken például rendszeresen részt vesz.

Pataki Ági négy évvel ezelőtt volt a MAKEUP/DOWN vendége, a minap azonban ismét visszatért a beszélgetős műsorba. Híres idősebb nőkről kezdődött meg a diskurzus, majd Lilu arról kezdett beszélni, hogy Jane Fonda 84 évesen is tüntetésekre jár, volt rá példa, hogy rendőrök vezették el a helyszínről, ahonnan emelt fővel távozott. Mint kiderült, Pataki Ági sem idegenkedik a tüntetéstől.

Az nem tudom megítélni, hogy szenvedélyes vagyok-e. Annyira biztos nem, mint Jane Fonda, de nem is látszom ki annyira a dolgokból. Viszont van véleményem, és vállalom a véleményemet, mindenről. Ez azt jelenti, hogy ha éppen tüntetni kell, akkor én is megyek tüntetni. Azok mellett a dolgok mellett, amikkel egyetértek, azok mellett tüntetek. Például a tanártüntetéseken kint vagyok

– mondta a modell.

A műsor későbbi felében Pataki arról is mesélt, hogy jóformán csak azóta sminkeli magát, hogy fehér hajszínre váltott. Amíg szőke frizurát viselt, szinte mindenhová smink nélkül ment, úgy véli viszont, hogy a teljesen natúr arc és az ősz hajszín nem erősítik egymást, neki pedig fontos, hogy hogyan ítélik meg az emberek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik