Szórakozás

Folyton anyaszült meztelenül vezet: felfüggesztették egy amerikai ügyvéd engedélyét

Douglas Sacha / Getty Images
Douglas Sacha / Getty Images
Felfüggesztette az ohiói legfelsőbb bíróság egy 50 éves jogász engedélyét, miután a férfit többször rajta kapták, amint anyaszült meztelenül vezette az autóját és közben maszturbált.

Bizarr ügy miatt küldte kényszerpihenőre az ohiói legfelsőbb bíróság Scott Blauveltet, aki korábban Hamilton városi ügyészeként, illetve Butler megye ügyészhelyetteseként dolgozott. Az ötvenéves férfit 2018 és 2021 között öt alkalommal kapták rajta, hogy meztelenül vezette az autóját – írja a Newsweek.

Blauvelt először 2006-ban keveredett botrányba, amikor biztonsági kamerák rögzítették, ahogy meztelenül flangál abban a kormányzati épületben, ahol Hamilton városi ügyészsége működik. Bár a közszeméremsértés vádját egy eljárási hiba miatt ejtették, a férfit elbocsátották az állásából.

Később, 2020-ban Blauvelt jogászengedélyét két évre felfüggesztették, miután 2018-ban, egy rutinellenőrzés során a rendőrök észrevették, hogy a férfi meztelenül vezeti az autóját. A felfüggesztés időszakának első hét hónapjában Blauveltet további három alkalommal vádolták meg közszeméremsértéssel, meztelen vezetés miatt. A három alkalomból kétszer a férfi maszturbált is az autójában. A jogász minden esetben bűnösnek vallotta magát, és elismerte az ellene felhozott vádakat.

Tavaly májusban Blauvelt elkezdett egy kényszeres szexuális viselkedési zavarral küzdők számára kifejlesztett rehabilitációs programot, és bipoláris személyiségzavara miatt rendszeresen pszichiáterhez jár. Az engedélyét akkor kaphatja vissza, ha a bíróság előtt bizonyítja, hogy jól halad a kezeléseivel, és egyáltalán nem iszik alkoholt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik