Szórakozás

Néhány éve egy zaklató azt állította Hajdú Péterről, hogy földönkívüli, el akarta rabolni a gyerekét is

Most egy neki kommentelgető felhasználó állítja: Hajdú az ő férje.

Egy ideje érdekes hozzászólások lepik el Hajdú Péter közösségi oldalait: egy magát spanyol nőnek beállító felhasználó több kommentet is hagyott Hajdú képei alatt arról írva, a tévés producer az ő férje, és Láng Eszter – Hajdú jelenlegi párja – fogságban tartja a műsorvezetőt.

Szerintem ez nő masszív orvosi eset. Találkoztam már hasonlóval, de ő talán komolyabb is a korábbi kommentelőknél, mert azt állítja, hogy a férje vagyok

nyilatkozta Hajdú a Blikknek. Az illető a tévés párjának is írt már: „Megfenyegetett. Közölte, hogy tudja, zsarolással tartom magam mellett a férjét, és hagyjam békén őt és őket” – mesélte a LifeTV-nél dolgozó Láng.

Kiderült, több ilyen ügy is volt már a múltban, az egyik bíróságig jutott, árulta el Hajdú Péter.

Pár évvel ezelőtt bíróságig jutott egy ilyen eset: a zaklató akkor azt állította, földönkívüli vagyok, és a tervei szerint azzal akarta mindezt bebizonyítani, hogy elrabolja Noncsi lányomat. Őt végül el is ítélték, kényszergyógykezelésre, ha jól emlékszem. De arra is volt példa, hogy egy nő bőrönddel jelent meg az ajtómban azzal, hogy most akkor hozzám költözik. Miatta a rendőröket is kihívtam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik