Szórakozás

Liptai Claudia arcképével díszített tortát készített a Mestercukrász egyik versenyzője

RTL Klub
RTL Klub
Nem tudta úgy befejezni, ahogy szerette volna, de a műsorvezetőt így is lenyűgözte.

A héten vette kezdetét a Mestercukrász második évada. Kedden újabb nyolc versenyző mutatkozott be, akik közül a tetoválóművészként dolgozó Gábor egy Liptai Claudia portréjával díszített citromos-maracujás krémmel töltött tortát készített, amit svájcikrémmel burkolt. Úgy tűnt, a kreatív alkotás nemcsak a műsorvezetőnek tetszett, de Enzsöl Balázs zsűritagnak is imponált, ezért rögtön félretett magának egy szeletet zsűritársa arcából.

Lenyűgöző a kézügyességed! Én nagyon szeretem amúgy a kézzel festett tortákat. Értem, hogy maximalista vagy, és biztos, hogy úgy érzed, hogy ez lehetett volna sokkal jobb, mert mondjuk a hajam nincs kidolgozva, de kit érdekel? Fantasztikusan szép a festmény! Azért mégiscsak meg kell dicsérjelek: nem a világ legjobb íze, de nekem ízlik a piskóta

– fogalmazott Liptai Claudia az első forduló értékelése során.

A versenyző végül sikeresen teljesítette a kihívásokat: a második fordulóban újragondolt zserbót vitt a zsűri elé, ami egy sacher-piskóta alappal, rétegzett barackos krémmel, diós és vaníliás töltelékkel, temperált csokoládéval lett burkolva. Rajta csokiforgács, csokimorzsa és egy különleges portré, amivel a zserbó kitalálóját szerette volna megidézni, ezzel pedig bebiztosította a helyét a következő fordulóban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik