Szórakozás

Egy hete debütált Hailey Bieber szépségmárkája, máris beperelték a neve miatt

Frazer Harrison / FilmMagic / Getty Images Hungary
Frazer Harrison / FilmMagic / Getty Images Hungary
Egy ruhamárka 2014 óta viseli a Rhode nevet, amire a modell a saját brandjét is keresztelte.

Hailey Bieber a múlt héten engedte útjára szépségmárkáját, amit a középső neve után Rhode névre keresztelt. A modell termékei iránt már most nagy az érdeklődés, úgy fest viszont, hogy hamar bírósági ügy lesz a márka nevéből.

A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint a 2014-ben alapított Rhode NYC ruhamárka tulajdonosai, Purna Khatau és Phoebe Vickers beperlik Justin Bieber feleségét, mivel szerintük jogtalanul használja a Rhode márkanevet, elterelve a figyelmet az ő brandjük termékeiről. Állítják, hogy a modell 2018-ban már megpróbálta megszerezni tőlük a védjegyet, de ők ezt visszautasították.

A Khatau-Vickers páros a Page Six megkeresésére elmondta, megértik, hogy Bieber a középső nevét szeretné használni a márkájához, a törvény viszont kimondja, hogy senki sem kelthet ilyesfajta márkazavart csak azért, mert a nevét szeretné adni a brandjének. Szerintük a modell folyamatos és helyrehozhatatlan károkat okoz a márkájuknak, amin évek óta dolgoznak.

A tulajdonosok azt is elmondták, a lapnak, hogy nem akarják beperelni Biebert, de csak így tudják megvédeni a brandjüket, ami szerintük másként nem győzhet egy hírességgel szemben, akit milliók követnek.

Nem akarjuk beperelni Haileyt, inkább ünnepelni szeretnénk őt. Vállalkozókként sok sikert kívánunk neki. Hailey nehezen megszerzett sztárerővel és befolyással rendelkezik. A cége számára bármilyen nevet választhat, de nekünk csak az a márkánk van, amit felépítettünk

– mondták a Rhode NYC tulajdonosai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik