Szórakozás

Billie Eilish úgy gondol a saját testére, mint a „csúnya barátjára”

Cindy Ord / MG22 / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Cindy Ord / MG22 / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Nem először beszélt a testképzavaráról.

Billie Eilish szereti a testét, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem áll folyamatos harcban vele – erről a Sunday Times-nak adott interjújában mesélt a húszéves énekesnő, akinek elmondása szerint 11 éves kora óta rettenetes a kapcsolata a testével.

Szeretem, hogy a testem az enyém, és hogy velem van, bárhová is megyek. Egy kicsit úgy gondolok rá, mint barátomra. A csúnya barátomra

– fogalmazott Eilish.

Az énekesnő évekig csak bő szabású, nagy méretű ruhákat hordott, mígnem 2019-ben felfedte, hogy azért döntött így, hogy ezzel is védje magát a testére vonatkozó kritikáktól. Azonban ezzel a megoldással azért nem volt elégedett, mert így szerinte senki nem találta őt vonzónak, ráadásul sokan azzal támadták, hogy nem elég nőies.

A 2021-es Met-gálán aztán szőkére festett hajjal, uszályos estélyi ruhában tűnt fel. Erről most azt mondta, egyáltalán nem tudott azonosulni akkori megjelenésével.

Kapcsolódó
Billie Eilish mellé egy komplett személyzet kellett, hogy cipeljék az uszályát
Az biztos, hogy látványos volt a belépője a Met-gálán.

Aggódom, hogy annyira nem éreztem kívánatosnak magam, hogy néha túlságosan is próbálkoztam, hogy vonzó legyek. Szomorúvá tesz, ha erre gondolok

– nyilatkozta ezzel kapcsolatban, hozzátéve: ahogy megmutatta a nőies oldalát, meg is érkeztek azok a kommentek, amik szerint kövér, könnyűvérű és eladta magát, ez pedig csak még jobban összezavarta. Mostanra magabiztosabb lett a külsejét illetően, és kezdi megtalálni az aranyközéputat a feminin és a maszkulin oldala között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik