Szórakozás

Barbee fél éve folyamatosan szédül, az orvosai azóta sem tudják, mi lehet az oka

Még a terhessége előtt kezdődtek a panaszai.

Bata Adrienn, művésznevén Barbee a hét elején jelentette be, hogy babát vár. Ma a Reggeliben mesélt arról, hogy már a negyedik hónapban jár. A klasszikus első trimeszteres tünetek elkerülték, fél éve viszont elkezdett szédülni, és bár több specialistánál is járt, egyelőre nem derült ki, mi okozza a panaszát.

Kapcsolódó
Első gyerekét várja az énekesnő Barbee
Még nem tudják a baba nemét.

Egy fél évvel ezelőtt kezdődött, hogy egyik pillanatról a másikra beszédültem, és konkrétan már most hat hónapja szédülök folyamatosan. Ez azt jelenti, hogy most perpillanat hál’ istennek azért nem forog semmi, de egyébként van egy ilyen állandó bizonytalanságérzésem, és vannak olyan napok, amikor úgy kelek fel, hogy akárhova fordulok, forog a szoba. Olyankor egy-két napot ki kell hagynom, muszáj feküdnöm, semmi nem segít rajta

– magyarázta az énekesnő, aki reméli, hogy a szédülés egyszer csak elmúlik majd, ha pedig mégsem, akkor a szülés után folytatódhat a kezelés, a várandóssága alatt ugyanis nem szedhet gyógyszereket.

Barbee nemrégiben a munkával is felhagyott, csak a babára koncentrál, akinek egyelőre még nem tudják a nemét, ő viszont úgy érzi, kisfia lesz. Férjével apás szülést terveznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik