Szórakozás

Szabó Zsófi: Az eljegyzés felbontása kapcsán szívesen kiírtam volna, hogy jól nézek ki, de nem vagyok jól

RTL Klub
RTL Klub
Tudatosan fogja vissza a megnyilvánulásait, nem szeretne plusz felhajtást.

Szabó Zsófi az eljegyzés felbontása óta először adott interjút a Joy magazinnak. Ebben többek között arról is beszélt, hogy az élet az elmúlt tizenvalahány évben nagyjából félévente állít elé akadályokat és kihívásokat. A munka, valamint a párkapcsolat és a magánélet terén sem tud olyan időszakot felidézni, amikor nem történt vele semmi.

A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem lefontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat. Nagyon közlékeny ember vagyok, szívesen beszélek az érzéseimről, de az a 14 év, amit már eltöltöttem a médiában, sokkal óvatosabbá, zárkózottabbá, ugyanakkor erősebbé is tett. Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. (…) Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól

– mondta, hozzátéve: szerinte ez csak olyan szalagcímeket szült volna, hogy „nincs jól, panaszkodik, na, miért nincs jól, szép, fiatal, jól keres”.

Kapcsolódó
Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották a jegyességüket
Február 22-én volt az eljegyzésük Monacóban.

Ördögi körnek gondolja, hogy mit oszt meg, mit ír ki közszereplőként. „Egyébként tényleg jól vagyok, boldog vagyok, sosem panaszkodom” – fogalmazott a színész-műsorvezető.

Rátaláltam a futásra, aminek köszönhetem az alakomat, az egészségemet, és azt, hogy a sport minden nehézségen átsegít. Egy izmos hasat mutató kép mögött, amire jönnek is a »na, mutogatja magát« kommentek, ennél sokkal több van egy nőben. Senkire nem tartozott, de a pandémia közepén azért kezdtem el futni és diétázni, hogy legyen a kisfiamnak testvére

– árulta el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JOY Hungary (@joyhungary) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik