Szórakozás

Videón, ahogy tekebábuként hullanak az emberek a szülinapi bulin

Ha ma csak egy abszurd születésnapos videót néz meg, akkor...

Egészen bizarr videó terjed a brit felhasználók között a közösségi oldalakon – a felvételen egy nő ötvenedik születésnapja alkalmából szervezett családi buli látható.

A Mirror brit bulvárlap cikke szerint a Lancashire megyei Colne településen élő Lisa Keegan bulija akkor kezdett átmenni abszurd vígjátékba, amikor az ünnepelt lányának párja és a család egyik barátja összeveszett.

Az incidensből verekedés alakult ki, és közben elkészült a tragikomikus videó, amiben minden résztvevő ittas, és valaki állandóan elesik.

Az ünnepelt megpróbálta szétválasztani a verekedőket, amiből az lett, hogy több ütést véletlenül neki vittek be, utána pedig már nem lehet tudni, hogy ki kivel van, de sorra dőlnek el az emberek, néhányan verekednek, mások röhögnek, a kutya pedig ugat.

„Csak egyszer 50 éves az ember, és ezt a születésnapot biztosan soha nem fogom elfelejteni” – nyilatkozta az ünnepelt a buli után. A rendőröknek ugyan be kellett avatkozniuk, de végül nem lett következménye az ügynek, a családtagok pedig már nevetve nézik vissza a tragikomikus pillanatokat.

A videó itt tekinthető meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik