Szórakozás

Jennifer Lopez Ben Afflecket felköszöntötte apák napján, a gyerekei apját viszont nem

Pascal Le Segretain / Getty Images
Pascal Le Segretain / Getty Images
Marc Anthony az apja az énekesnő 14 éves ikreinek.

Vasárnap volt apák napja, ebből az alkalomból több híresség is a közösségi oldalán köszöntötte az édesapákat. Így tett Jennifer Lopez is, aki az Instagram-oldalán szentelt bejegyzést a témának. A posztot régi-új vőlegényének, Ben Afflecknek címezte, akit a leírásban „gondoskodó, szerető, gyengéd, következetes és önzetlen” apaként jellemzett.

Az énekesnő egy montázsvideót töltött fel, ami alatt saját, Dear Ben című 2003-as dala szól. A kettejükről készült közös képek mellett egy interjúrészlet is szerepel a felvételek között, melyben Lopez az Affleckkel közös vegyes családjukról beszél.

Ez életem legjobb időszaka. Imádom a munkámat, de semmi sem okoz nagyobb örömet számomra, mint hogy olyasvalakivel építhetem a családom, akit szívből szeretek, és akivel a lehető leginkább elkötelezettek vagyunk a család és egymás iránt. Hihetetlenül áldottnak érzem magam

– mondja az énekesnő a videóban.

A párnak nincsen közös gyermeke. Ben Affleck három gyerek édesapja, akik az előző feleségétől, Jennifer Garnertől születtek. Jennifer Lopez 14 éves ikreinek, Emme-nek és Maxnek Marc Anthony az édesapja, róla azonban az énekesnő egy szót sem ejtett apák napja alkalmából a közösségi oldalán, amit többen szóvá is tettek a kommentszekcióban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik