Szórakozás

Szorcsik Viki: Ha szültem volna gyereket, mindegyik apa nélkül lenne, mert mindegyik lekoccolt volna

Palikék Világa by Manna / YouTube
Palikék Világa by Manna / YouTube
Nem tudná elképzelni, hogy három gyermeket neveljen, ennél önzőbbnek tartja magát.

Szorcsik Viktória volt a Palikék Világa nevű YouTube-csatorna Hová tűnt? című műsorának legutóbbi vendége. A színésznő a beszélgetés elején elmondta, ő nem érzi úgy, hogy eltűnt volna, mivel folyamatosan játszik színházban és televíziós műsorokban is szerepel, igaz, megválogatja, hogy mit vállal el.

A későbbiekben a gyermekvállalás témaköre is felmerült. Szorcsik Viki arról beszélt, eddig sem, és szerinte már ezután sem lesz az élete meghatározó része a családalapítás.

43 éves vagyok, nincs még gyermekem. Ha el akarom kezdeni a családalapítást és most mondjuk teherbe esnék, egy év múlva megszülöm a babát, akkor 44 éves leszek. Húsz év múlva, 64 évesen megyek érte az érettségi bankettre. Szóval ezt én már nem látom. Soha nem voltam nagy családalapító, ilyen szellemben élő. Valakivel addig elvoltam, amíg jól éreztem magam, meg közösen jól éreztük magunkat. De nagy terveim senkivel nem voltak, hogy szeretném a gyűrűt, húzzuk fel az esküvői ruhát. Az ember irányítgatja a sorsát, meg szerintem föntről sem pakolnak rám olyan dolgot, ami nem nekem való.

Mint mondta, ő egy klasszikus családból jött, ami mindig példaként volt előtte. Ha ilyet nem tud, akkor nincs is szüksége rá.

Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek, ennél – bármennyire is rosszul hangzik – önzőbb vagyok. Nem tudnék olyan figyelmet adni mind a háromnak, hogy elégedett legyek

– árulta még el ezzel kapcsolatban. Nagyon becsüli a szüleit, mert a gyerekeiknek szentelték az életüket, ő erről már lekésett véleménye szerint. Elmondta, hogy még lehet szül egy gyereket, de nem ez az elsődleges célja.

Ha szültem volna már gyermeket, mindegyik apa nélkül lenne, mert mindegyik lekoccolt volna

– tette hozzá. Kérdésre válaszolva azt is elmondta, egy gyerek kedvéért sem maradt volna együtt senkivel, mert nem megalkuvó típus, ráadásul a gyerek is megsínyli, ha egy rossz kapcsolatot lát otthon.

Számára nem a márkás dolgok vásárlása, hanem az utazás és az élmények gyűjtése az elsődleges. Utóbbit az elmúlt években egy blog formájában is lejegyezte.

Nekem nagyon jó így. Azt csinálom, amit akarok, úgy élem a mindennapjaim, ahogy akarom, nincsenek elköteleződéseim. Ha valahova elkötelezem magam, akkor azt azért, mert én akarom. Bejártam a fél világot az elmúlt tíz évben. Nincsen palotám, nincsen luxusautóm, de mindenem megvan. Az összes pénzemet arra költöttem, hogy élményeket vásároltam, és ezt soha nem bánom meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik