Szórakozás

Szakított Lauren Graham és Peter Krause

David Livingston / Getty Images
David Livingston / Getty Images
12 évig voltak együtt.

Több mint egy évtized után véget ért a két sorozatsztár, Lauren Graham és Peter Krause kapcsolata. Korábban is barátok voltak, de a 2010 és 2015 között futó, hat évadot megélt Vásott szülők forgatásán jöttek össze. A sorozatban egyébként testvéreket alakítottak. Bár eddig nem beszéltek róla nyilvánosan, állítólag már tavaly szakítottak.

A Szívek szállodája színésznője 2021 áprilisában Ellen DeGeneres műsorában még arról beszélt, egy ideig kénytelenek voltak távkapcsolatban élni, amíg ő Kanadában forgatott.

Normál esetben egy kétórás repülőúttal haza lehetne menni hétvégenként, de most a Covid miatt ez nem volt lehetséges, szóval majdnem öt hónapig külön voltunk, ami korábban még sosem fordult elő. Így amikor hazaértem, egy kicsit más volt a ház. Több volt a halom, hogy úgy mondjam

– fogalmazott az interjúban. Krause és akkor 19 éves fia éltek a házban, míg Graham távol volt. A színésznő azzal viccelődött, hogy hazatérésekor párja és gyermeke inkább egy idős házaspárra emlékeztették, akik új szabályokat vezettek be az otthonukban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik