Szórakozás

Varga Patrik vihette haza A Konyhafőnök trófeáját és a 10 millió forintot

RTL Klub
RTL Klub
Vajda Luca egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről.

A zsűri döntése alapján Varga Patrik A Konyhafőnök 2022-es évadának győztese. Vajda Lucával csaptak össze az utolsó, háromórás főzésén, ahol 3 fogásos menüsorokkal kellett bebizonyítaniuk, hogy megérdemlik a győzelmet.

A döntőben 2-2 korábbi versenyző segített nekik a főzésben. Eleinte nem sikerült megegyezniük, ezért a zsűri és egy érme segítsége kellett ahhoz, hogy kialakuljanak a háromfős csapatok. Vajda Luca végül Maier Anikóval és Frohner Fecóval, míg Varga Patrik Tóth Simonnal és Horváth Gerivel dolgozott együtt.

Az utolsó percekben, mikor Varga és csapata már kitálalta az összes ételét, Vajdáék sietve próbálták összeszedni a hiányzó elemeket. Végül a desszert már csak a visszaszámlálás közben került fel a tányérokra.

A végső összecsapást követően Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is segítséget kapott: a jövő héten induló Mestercukrász műsorvezetője és zsűritagja, Liptai Claudia, egy legendás séf, Pesti István és A Konyhafőnök korábbi győztese Bóza Roland voltak a kóstolók.

Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nemcsak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.

 

A Konyhafőnök idei évadában rengeteg hazai híresség, szakmai legendák és Thomas Anders személyében egy igazi világsztár is megtisztelte a stúdiót.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik