Szórakozás

Sebestyén Balázs a kriptobizniszről: Imádom, amikor vérfürdő van

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte a metaverzumé a jövő.

Sebestyén Balázs a magyar kriptoközösség egyik legismertebb alakja, aki többször megosztotta már gondolatait a sokak számára egyelőre ismeretlen piac kapcsán. A minap az rtl.hu-nak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy nem rendítette meg különösebben kriptovaluták hatalmas esése, sőt. Inkább lehetőséget lát a helyzetben.

Nyilván van most egy pénzpiaci helyzet, ahol számítani lehetett az esésre. Az infláció, a FED kamatemelése, a háború jelenleg nem a kriptókat segíti. Bődületes pénzeket vonnak ki a még mindig kockázatosnak számító a kriptókból. Ezért azt gondolom, hogy senkit nem ért váratlanul az esés.  Én azonban imádom az ilyen helyzeteket, mert amikor vérfürdő van, akkor lehet remekül vásárolni.

– magyarázta.

A műsorvezető a metaverzumról is elmondta a véleményét. Bár abban még nem biztos, hogy hosszútávon milyen hasznát vesszük a virtuális valóságnak, szerinte egyértelműen ebben van a jövő.

Maga a metaverzum, az a jövő. Hogy aztán milyen formában vesszük majd hasznát, az másik kérdés. Borzasztó addikciót okoz majd és átverik a tudatunkat vele. De az, hogy megvegyél benne cuccokat, jó pulcsid és cipőd legyen a virtuális térben, az mind-mind a valóság lesz. Igazából nem az lesz a lényeg, hogy milyen gatyád van az életben, hanem hogy a metaverzumban legyen egy fasza gatyád, amit majd ötven valamiért meg tudsz venni

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik