Szórakozás

Jennifer Lopez: Anyám a szart is kiverte belőlem

Kevin Mazur / Getty Images for Global Citizen VAX LIVE
Kevin Mazur / Getty Images for Global Citizen VAX LIVE
Bár ma már gördülékenyebb kapcsolatuk, nagyon nehezen jöttek ki egymással az énekesnő kamaszkora alatt.

Jennifer Lopez dokumentumfilmje a múlt héten debütált a Netlixen. Az énekesnő többek között arról is beszélt a több mint másfélórás filmben, hogy meglehetősen nehezen alakult a kapcsolata az édesanyjával, amikor fiatal volt.

Azt tette, amit tennie kellett azért, hogy túléljen, és ez erőssé tette, de keménnyé is. A szart is kiverte belőled

mondta az énekeső.

A 76 éves Guadalupe Rodríguez maga is bevallotta, hogy Lopezzel és a két nővérével is kemény volt, de a legtöbb fejtörést az énekesnővel okozták egymásnak.

Mindig a legmagasabb elvárásokat támasztottam feléjük. Nem azért, hogy kritizáljam őket, csak azt akartam, hogy megmutassák, tudják jobban is csinálni. (…) Messze voltam a tökéletes anyától. Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, az az, hogy minden, amit tettem, az az ő javukat szolgálta

– mondta JLo édesanyja

A filmből kiderült, hogy az énekesnő 18 évesen költözött el otthonról, éppen egy heves vita után, amit az anyjával folytatott. Rodríguez ugyanis elvárta, hogy a lányai komolyan vegyék a tanulást, mert nem akarta, hogy férfiaktól kelljen függeniük a jövőben.

Bár bonyolult a viszonyuk, JLo és az édesanyja az évek során kibékültek egymással, mostanra sokkal gördülékenyebb a kapcsolatuk, mint annak idején.

A szóban forgó filmben Lopez arról is beszélt, hogy szerinte a világ legrosszabb ötlete volt megosztani Shakirával a Super Bowl félidei show-ját.

Kapcsolódó
Jennifer Lopez szerint a világ legrosszabb ötlete volt megosztani Shakirával a Super Bowl félidei show-ját
Az énekesnő az életét bemutató dokumentumfilmben beszélt a 2020-as esetről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik