Szórakozás

Kourtney Kardashian bőrruhában reklámoz egy vegán terméket

Jerod Harris / Getty Images for The Recording Academy
Jerod Harris / Getty Images for The Recording Academy
Nem csoda, hogy sokan képmutatónak tartják.

Kourtney Kardashian és férje, Travis Barker egy növényi alapú ételmárka csirkehúspótló termékét reklámozzák az Instagramon. A poszt alatt sokaknak szemet szúrt, hogy annak ellenére, hogy vegán készítményről van szó, a reality-sztár szemmel láthatóan egy bőrből készült ruhát visel. Ráadásul a szóban forgó piros body mellett a fotón úgy látszik, egy bőrdzsekinek tűnő kabát is hever az ölében.

A követők ezen kívül azt is szóvá tették a bejegyzés alatti kommentekben, hogy valószínűleg a képen szereplő autó ülései is bőrből vannak. Míg a hozzászólók nagy része képmutatónak nevezte a sztárt a poszt miatt, a márka védelmébe vette Kardashiant, kiemelve, hogy a fotókon párjával kizárólag vegán bőrből készült ruhákat viseltek.

Egyébként Kourtney Kardashian bevallottan nem teljesen vegán, de azt mondja, Travis Barker sokat segített neki abban, hogy mostanra áttért a többnyire növényi alapú étrendre.

Kim Kardashian is hirdetett már vegán ételt: őt azért kritizálták, mert a videóban bele sem harapott a reklámozott növényi alapú burgerbe.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik