Szórakozás

Illés Fanni: Sokáig nem láttam magam anyaként

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Rosszullétei nem voltak, de nehezen élte meg a teste változásait.

Illés Fanni paralimpiai bajnok úszó áprilisban jelentette be, hogy gyereket vár. A baba nyáron érkezik majd, ennek apropójából a hot! magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogyan éli meg terhességét.

Kapcsolódó
Illés Fanni paralimpiai bajnok úszó gyereket vár
A Glamournak adott interjút a terhességével kapcsolatban.

Mint mondja, sokáig nem látta magát édesanyaként, a környezetében ugyanis egyáltalán nem voltak kisgyerekek, ennél fogva tartott attól, jó szülő válna-e belőle.

A vőlegényem, Álmos már egy jó ideje pedzegette, hogy szeretne babát. Én sokáig nem láttam magam anyaként, sosem volt kisbaba a közvetlen környezetemben, mindig csak az úszás volt. Emiatt féltem, hogy jó anya lennék-e. Majd tavaly megbeszéltük, hogy a tokiói paralimpia után belevágunk, és jöhet a baba. Nagy meglepetésünkre elsőre összejött

idézte Illést a hot! magazin nyomán a Bors.

A paralimpiai bajnok elmondta a lapnak, hogy nem stresszelt rá a családtervezésre, úgy gondolta, a baba majd jön, amikor jönnie kell. Bár voltak hormonproblémái, hamar sikerült teherbe esnie, és bár rosszullétek nem gyötörték, a teste változásait nehezen élte meg.

A hormonális és a testi változásokat rosszul éltem meg, hiszen előtte élsportolói testhez voltam szokva. Az első három hónap olyan volt, mintha nem is az én testem lenne. Nehéz volt elfogadni, hogy a plusz súlyok és a zsírosodás a terhesség velejárói, de mint mindenhez, úgy ehhez is hamar alkalmazkodtam

– magyarázta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik