Szórakozás

Mostantól Blondie művésznéven énekel Szegedi Fecsó párja

RTL Klub
RTL Klub
Szőke haja miatt érthető a döntés.

Szegedi Fecsó párja, Géczi Beatrix pár héttel ezelőtt jelentette be, hogy G.w.M-mel közösen készül az első száma. A Fókusz szerdai riportjából kiderült, hogy mostantól a Blondie művésznevet viseli.

Igazából ezt nem én találtam ki, hanem a párom, Fecsó. Gondolkoztunk nagyon sok néven, és mivel szőke a hajam, ezért így döntöttünk. Vagyis hát ő, én meg bólogattam rá

– magyarázta a névválasztást.

Nagy álma valósult meg azzal, hogy zenélhet. Kiskora óta rajong az R&B stílusú zenéért, és régóta szerette volna meghonosítani hazánkban az amerikai női rapperek stílusát. Párja bátorította, hogy vágjon bele a zenélésbe, mert magától nem kezdett volna bele.

Maximálisan támogatom, azt szeretném, ha saját magának érné el a céljait. Nem szeretem azt, hogy pénzzel pumpáljam a páromat. Megkérdeztem tőle karácsonykor, hogy mi az, amihez kedve lenne, és ő azt mondta, saját számokat szeretne, saját zenét. Kérdeztem, hogy kivel, és azt mondta, G.w.M-mel. Felhívtam G.w.M-et, megbeszéltük, elmentünk, és most itt tartunk

– fogalmazott az üzletember, aki bevallja, hogy nem ért a zenéhez, viszont a projekteket jól átlátja, megtalálja hozzá a legjobb embereket, és meg is tudja fizetni őket.

A szerdán debütáló dalban olyan sorok szerepelnek, mint „Póráz a nyakra, na gyere négykézláb. Olyan, mint egy béka, aki széppé vált”. Szegedi Fecsó is feltűnik az első klipben, miközben a háttérből szervezte és irányította a forgatást. Az első dalt hamar új követi majd, mivel egy egész albumnyi szám összegyűlt, így azt ígérik, mostantól minden hónapban új dallal jelentkeznek egy éven keresztül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik