Szórakozás

Csuti szerint semmi rosszat nem tesz azzal, hogy szájon puszilja a kislányát

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Szerinte egy nyakra adott puszi sem jobb vagy rosszabb.

Nem is olyan régen posztolt Instagramjára egy családi fotót Szabó András Csuti, amin az látható, szájon puszilja kislányát, Ninát. Akkor több kommentelő is megjegyezte, talán nem ez a legjobb módja annak, hogy a szeretetét kifejezze a gyereknek. Csuti kedd reggel beszélt erről az RTL Klubon. Elmondta, szándékosság nem volt amögött, hogy posztolta a megosztó fotót.

Az én oldalamon ez a fajta tudatosság nincs meg… soha nem is tennék fel olyat, hogy hú, direkt, polgárpukkasszak. Nekem egyszerűen apaként, mikor a lányom a kezemben van és úgy alakul a szituáció, pusziszkodunk egymással, tizedmásodpercig nincs a fejemben, mit okozok ezzel. Nyilván eszembe jutott, hogy húha, majd ezzel valami történik. Másodpercig nem érdekel, meghallgatja az ember, de ebben az élethelyzetben, ebben a kapcsolatban, a nagyon mély szerelemben a gyerekeim iránt, nem hiszem, hogy rosszat teszek. Nem úgy kell elképzelni, hogy lopva keresem a pillanatot, hogy mikor tudom szájon csókolni a gyereket.

Az üzletember hozzátette, talán már egy nyakpuszi sem sokkal másabb ennél, és majd ha eljön az idő, fog beszélni a gyerekekkel arról, mikor elfogadott szájon puszilni egy szülőnek a gyerekét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik